Staré dobré časy

Už to spolu zkoušíme skoro 40 let

Staré dobré časy

Do společné šatny chodila Vášáryová za kamarádem Satinským. S tichým Lasicou nebyla taková legrace.

Na začátku jejich manželství nebylo ani obrovské jiskření, ani pověstní motýli v břiše. Magda Vášáryová a Milan Lasica se totiž znali od dětských let. Poprvé se viděli, když bylo Magdě šest let. To, že by to mohli zkusit spolu, zjistili až po svých rozvodech.

Herec Milan Lasica (*1940) to do rodiny Vášáryových nikdy neměl daleko. Chodil totiž do školy s Magdinou starší sestrou Emílií Vášáryovou (*1942) a jak sám přiznal, byly doby, kdy po starší sestře své budoucí ženy pokukoval. „Logicky ale věděl, že existuju, ale já jsem pro něj tehdy byla příliš malá. Byla jsem o víc než osm let mladší než on.“

Dobrý deň, pán Lasica!

V dětství a dospívání hraje takový věkový rozdíl velkou roli. To, že by tihle dva mohli jednou vytvořit manželský pár, tehdy pochopitelně

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden