Můj kousek štěstí

Už zase zvedá lidem krevní tlak...

V květnu porodila, nedávno se vrátila do práce, ještě žhavější a silnější než dřív. Svědčí o tom mimo jiné její vyjádření ohledně kojení na veřejnosti a zveřejňování takových fotografií. Stalo se podivnou módou mezi mnohými celebritami, že kojení svých miminek propagují přímo na sociálních sitích.

Takové fotky jsou podle Patricie Pagáčové (32) ale znevažováním tohoto intimního aktu, který by měl být jen o mamince a děťátku. Svou čtyřměsíční dceru Bibianu s sebou bere klidně do práce, nakojí ji během natáčení seriálu Sestřičky, ale nikde se tím nechlubí.

A své komentáře, ba i spory, si na internetu očividně užívá: „ Ano, kojení je úžasná věc, ale na sociální sítě to podle mě nepatří,“ uvedla s tím, že názor někoho jiného si ráda přečte.

„Když je to tedy tak strašně intimní spojení, proč se z toho dělá veřejná věc tím, že se to zveřejňuje?“ I když se dotkla dosti ožehavého tématu, tentokrát ji nikdo za její slova nekritizoval.

Ale jako porotkyně Česko Slovenské SuperStar to teď od některých diváků schytává naopak docela často. Vadí jim, že Patricie se namísto hodnocení zpěvu věnuje především tomu, jak soutěžící vypadají, ovšem to lze od neškolené a jen příležitostné zpěvačky očekávat.

To, že si příliš nebere servítky, jistě vítá televizní produkce, která potřebuje, aby diváky někdo zvedl ze sedadel. A muž v pozadí, manžel Tibor Pagáč (30), je možná rád, že není v hledáčku veřejnosti on, že je o dceru nepřetržitě postaráno a on sám se může věnovat dramaturgii televizních pořadů.

S Patricií se brali před dvěma lety v brdských lesích, svatba byla romantická a zatím nadále idylickým se jeví i jejich manželství. Asi se dovedli najít...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden