Můj čas na kafíčko

Úžasné vychytávky s lakem na nehty

Myslela jste si, že lak na nehty je pouze na zkrášlení vašich nehtových lůžek? Velký omyl! Tohohle malého pomocníka můžete využít i při dalším zkrášlování a uspořádání! Jak?

Například si pomocí barevných laků můžete označit jednotlivé lahvičky v koupelně podle barev, abyste lépe poznala, o co se jedná. Poradíme vám další typy, při kterých vám použití bezbarvého laku doslova vytrhne trn z paty.

Zastaví oko na punčoše

Zná to každá z nás. Chystáte se do divadla nebo na jinou důležitou událost? Už jste oblečená, zrovna se chcete jít obouvat a najednou zjistíte, že máte oko na punčoše? Co teď, aby porušené vlákno neutíkalo dál a nevytvořilo vám na noze dlouhou jizvu až ke kotníku? Zamázněte malé očko bezbarvým lakem! Párání se zastaví jen co lak dostatečně zaschne a nikdo na nic nepřijde!

Změňte si barvu vaší bižuterie

S barevným lakem uděláte zázraky s vaší bižuterií. Pokud máte například zašlý prsten, lehce ho oživíte tak, že jeho plošku nabarvíte lakem libovolné barvy. Třeba podle toho, co máte zrovna na sobě. Po nanesení dostatečné vrstvy nechte lak pořádně zaschnout.

Rozzařte staré sponky do vlasů

Máte doma lesklý lak nebo lak s drobnými třpytkami? Pak můžete ze svých starých sponek do vlasů učinit hotový zázrak! Stačí, když každou sponku lehce přetřete bezbarvým lakem s malými částečkami a bude se lesknout na dálku! Dodáte tak vašim vlasům šmrnc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden