Můj čas na kafíčko

Eva Decastelo si užívá chvíle naplněné štěstím

Když se herečce ze seriálu Slunečná Evě Decastelo (44) rozpadlo manželství s Reném Decastelem (49), asi ani sama nevěřila, že pozná někoho ještě lepšího. Jenže to se opravdu stalo a momentálně si užívá krásných romantických chvil s fotografem Tomášem Třeštíkem (44).

Ten je, zdá se, pro Decastelo momentálně tou nejlepší oporou a partnerem, na kterého se může maximálně spolehnout. A to i přesto, že fotograf nemá úplně vyřešený svůj život. Jeho manželkou je stále spisovatelka Radka Třeštíková (41), a to i přesto, že spolu již nějakou dobu nežijí.

Ani to ale nezabránilo Třeštíkovi veřejně se vyznat své nové partnerce. „Díky za ten klid, který jsem díky tobě konečně našel,“ napsal k jedné ze společných fotografií. „Tome, já děkuju,“ dopnila ke snímku šťastná herečka. Vypadá to tak, že se nám zrodil pár, kterého pojí skutečně hluboké city.

A i když si zpočátku mnozí mysleli, že jsou oba víc milenci než partneři, opak je nejspíš pravdou. Uvidíme tak, který z nich se jako první rozvede a udělá krok k tomu, aby se jejich vztah mohl v budoucnu ještě někam posunout.

Ve hře jsou určitě nejen zásnuby, ale kdoví, možná i svatba. To je ale samozřejmě hudba budoucnosti, jelikož si oba ještě užívají okamžiky počáteční zamilovanosti, které jsou ve většině vztahů právě těmi nejkrásnějšími.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden