Moje šťastná hvězda

Užívá si Tomeš kromě manželky i s jinými?

Moje šťastná hvězda

Vypadá to, jako kdyby mu narostl hřebínek. Herec měl vždy oči jen pro svou manželku, nyní má ale pokukovat po jiné.

O tom, že manželství MICHAELY (31) a  ROMANA (34) TOMEŠOVÝCH prochází krizí, se spekuluje už dlouho. Teď se ale zdá, že se herec začal poohlížet jinde. Měla by se sexy herečka začít bát?

V minulosti to vypadalo, že jsou si Michaela (31) a Roman (34) Tomešovi souzeni. Sympatická herečka ze seriálu ZOO si vzala Tomeše za muže a porodila mu dva syny, Jonáše (4) a Kristiána (5). V poslední době se ale proslýchá, že manželství slavného páru není až tak růžové.

Ostatně oba před časem přiznali, že si prošli krizí. Nicméně v kuloárech se šušká, že situace je mnohem horší. Herec údajně touží i po jiných ženách a objektem jeho zájmu by podle některých lidí měla být i

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden