Můj kousek štěstí

Užívá si se svým zajíčkem

Jitka Schneiderová (43)

Jitka Schneiderová (43) patří mezi naše nejkrásnější herečky. Snad i proto se muži v jejím životě střídají jako na běžícím pásu. Ten nejnovější je zároveň i nejmladší a podle toho, co o něm Jitka říká, je to vážné.

Svého nového, o mnoho let mladšího partnera, představila krásná herečka a úspěšná tanečnice ze StarDance Jitka Schneiderová (43) poprvé na vyhlášení filmových Českých lvů letos na jaře. Přitom jsou prý spolu už víc než rok! Tehdy však sdělila jen to, že se jmenuje Lukáš. Po pár měsících nového vztahu nyní herečka, která o svém soukromí příliš nehovoří a k novinářům nebývá vstřícná, o svém novém partnerovi konečně prozradila něco víc. Před pár dny se společně dokonce ukázali v nově otevřeném salonu krásy v centru Prahy, kde se krásná herečka nechávala dělat ještě krásnější. A tentokrát byla Jitka i její nový přítel Lukáš o něco sdílnější než obvykle.

Láska s nimi mává

„Pro mě je vždy nejpříjemnější masáž obličeje. To si pokaždé přeji, aby nikdy neskončila,“ nechala se slyšet Schneiderová. A stejně tak by si nyní zřejmě přála, aby nikdy neskončila ani nová láska, která jí a jejího nového partnera v současné době ovládá. Vysoký Lukáš, vedle kterého Jitka jen září, jí po celou dobu věnoval láskyplné pohledy i mnoho doteků. Herečka, která už má za sebou nevydařené manželství s hercem Davidem Švehlíkem, který se stal otcem její jediné dcery, se tak nyní cítí zase konečně šťastná.

Proč nechce prozradit víc?

Svůj vztah s mladým Lukášem už sice neskrývá, podrobnosti z jejich soukromí si však Jitka Schneiderová nechává stále pro sebe. „ Lukáš je designér, ale už víc neřeknu,“ prozradila s úsměvem. Zda spolu tihle dva hodlají strávit jen společné léto nebo plánují rodinu a společné bydlení však zatím neřekli.

.

.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden