Moje šťastná hvězda

Užívají si čas, který mohou strávit jen sami, bez dětí

Moje šťastná hvězda

Jen krátce po svatbě si herečka nemohla vynachválit manželské radovánky. Dokonce přiznala, že se Petr kvůli ní ani pořádně nevyspí.

Herečka RENATA VISNEROVÁ-PROKOPOVÁ (40) měla při výběru partnera šťastnou ruku. Ačkoli je provázejí od samého počátku velké potíže, dokážou si na sebe udělat čas a užít si ho.

Věčně usměvavá a sympatická brunetka Renáta Visnerová-Prokopová (40) sice absolvovala Obchodní akademii, prkna, která znamenají svět, ji ale lákala více.

Pokračovala proto ve studiu na pražské DAMU a brzy se dočkala prvních rolí v Divadle Příbram a Švandově divadle. Pak se jí naskytla velká šance v podobě jedné z hlavních postav ve velice oblíbeném seriálu Rodinná pouta.

Romantická svatba se konala na zámku

Od té chvíle to šlo doslova ráz na ráz. Renata získala roli v nekonečné Ulici, v Ohnivým kuřeti a nyní ji můžeme vídat v oblíbeném cyklu Sestřičky Modrý kód. Herečka zkrátka

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden