Moje sladké tajemství

Užívala si dovolenou

Vyrazila s další adeptkou na StarDance?

Mnozí si jistě ještě vzpomenou, jak nespravedlivě brzy byla tato šik herečka vyhozena ze StarDance, ale teď si Marika Šoposká (32) spravuje nervy na plážích Tenerife a chlubí se v bikinách svojí štíhlou postavou.

A je mimochodem jednou z mála, které uspěly jak v seriálu televize Nova, tak na ČT, protože aktuální hvězdy komerčních televizí v České televizi zrovna nepreferují. Na Tenerife s ní vyrazil další účastník StarDance, herec Jan Cina (33), který celou soutěž vyhrál, a také krasavice Hana Vagnerová (38).

Podle některých bude právě Vagnerová v dalším StarDance.

Ta je známá tím, že se horlivě hrne do nových věcí, a tak je možné, že ji už nominovali do další StarDance – a teď prostě z bývalých účastníků tahá rozumy. Jistě by nepohrdla solidním honorářem, který taneční soutěž skýtá. Za pár let by už tréninkový dril nemusela zvládnout.

Hvězda Ordinace si získala sympatie i v taneční soutěži.

Jak ale bylo vidět, výlet jim záviděl nejeden fanoušek i kolega, kteří v komentářích nešetřili srdíčky. Několik jich na klávesnici vyťukala i Tereza Brodská (53) a pozdrav exkolegům z taneční soutěže poslala i Tereza Černochová (38).

A ozvala se i Maričina kamarádka, herečka a dabérka Ivana Korolová (33): „Tos mi zatajila, že tam jedou úplně všichni. To bych se hecla taky,“ reagovala. Tak třeba příště.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden