Moje sladké tajemství

Užívejte si sluníčka beze strachu z vrásek!

Nechceme vám radit, abyste na sluníčko vůbec nevycházela. Trochu slunečních paprsků vám dodá dobrou náladu,potřebný vitamin D a zbarví vaši pokožku do příjemně opálených tónů.

Tady ale přesně platí to, že všeho moc škodí. Pokud totiž budete trávit na slunci příliš mnoho času, vaše kůže se bude rychleji vysušovat, a tudíž i rychleji stárnout. Proto to s pobytem na sluníčku nepřehánějte.

Používejte ochranné krémy

Když jdete v zimě ven na mráz, ochráníte se teplým oblečením. Stejně svědomitě byste měla přistupovat i ke sluníčku. Odborníci dokonce radí chránit se krémy i v případě, že je venku pod mrakem, sedíte v autě nebo pracujete u okna. Vrásky ze slunce se nejvíce tvoří v okolí
úst, nosu a očí. Proto byste měla svůj obličej chránit také kloboukem nebo alespoň slunečními brýlemi.

Hydratujte, jak to jen jde!

Opalovací krémy jsou sice samy o sobě hydratací, ale v létě je více než kdy jindy zapotřebí dodat kůži dostatečné množství vody. O tu přichází nejen opalováním, ale také klimatizací nebo koupáním. Ideální jsou kvalitní hydratační krémy. Důležité je také dodržovat pitný režim. Některé ženy dokonce v tomto období podstupují hloubkovou hydrataci pleti pomocí kyseliny hyaluronové. Ta vydrží až celý rok.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden