Moje šťastná hvězda

Uživí těhotnou ženu?

Manželé jsou radostí bez sebe. Z hvězd seriálu Ordinace v růžové zahradě Markéty Děrgelové (33) a Patrika Děrgela (31) se totiž stanou dvojnásobní rodiče.

O svátcích Markéta oznámila sladké tajemství

Markéta o svátcích oznámila rodině, že je těhotná. Jejich společnému synovi Vavřincovi (4) tak přibyde mladší bráška nebo sestřička.

Touží po velké rodině

Děrgel se nikdy netajil tím, že by si v budoucnu rád pořídil ještě spoustu dětí. O velké rodině sní už dlouho a teď se mu to očividně začíná plnit. Markéta se zatím cítí skvěle, na miminko se těší, jen jí asi dělají starosti finance.

S manželem oba hrají v Ordinaci, ta má ale na jaře končit. Poslední klapka má padnout někdy v únoru a poté si budou muset herci hledat novou práci, což není v současné době zrovna jednoduché.

Děrgelová také neví, jak jí v dalších měsících bude, a tak možná nebude moct pracovat na sto procent. Do role živitele rodiny bude tedy nejspíš pasován Patrik.

Zvládne se o všechny postarat?

Bude muset zabezpečit nejen syna Vavřince, svou manželku, ale do toho ještě novorozeně. To už je skutečná zodpovědnost a pravděpodobně se bude muset pořádně otáčet, aby vydělal peníze na všechno potřebné.

Snad se uchytí v nějakém dalším nekonečném seriálu, aby měl zajištěn stabilní příjem. Zkusí přemluvit tvůrce Slunečné nebo jiného seriálu, aby ho zaměstnali?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden