Můj čas na kafíčko

V boji se smrtelným nebezpečím byl Zdeněk Pohlreich své ženě velkou oporou!

Můj čas na kafíčko

Napsala pro jistotu manželovi instrukce, co má udělat po její smrti!

Vztahy nejsou jen o štěstí, ale i o vzájemné podpoře. To už z drsné zkušenosti ví Zdeněk Pohlreich (63) i jeho manželka Zdeňka (47). Společně přemohli rakovinu partnerky!

Nejslavnější český šéfkuchař a ostrý televizní kritik Zdeněk Pohlreich byl dlouhá léta ženatý s manželkou Naďou. Měli spolu syna a vypadalo to, že jejich vztah je opravdu napořád. Potom ale přišla Zdeňkova nevěra, která se změnila v nový vztah. Další osudovou ženou, později i oficiální partnerkou, se stala Zdeňka, tehdy ještě Gruberová.

Svatba byla samozřejmostí

Poté, co byl Zdeněk bulvárními novináři přistižen v jedné obci nedaleko Prahy v přítomnosti Zdeňky, šel s pravdou ven. Přiznal, že se bude rozvádět. „Nejsem na sebe pyšný, ale stalo se,“ prohlásil. O svém končícím manželství pak řekl, že ho nevidí jako nějaký nezdar.

„Je strašně těžké, aby spolu lidé tak dlouho vydrželi,“ konstatoval. „Byli jsme spolu dvacet tři let, to je dlouhá doba.“ Rozchod bolel hlavně Zdeňkovu první ženu, zvlášť když musela překousnout, že na společnou dovolenou jel její muž s milenkou a synem.

Nechtěla mu ale klást žádné

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden