Můj čas na kafíčko

V čem mužům často lžeme?

Chlapi nechápou náš svět, a tak jsme se v některých situacích naučily používat milosrdné ženské finty, abychom měly klid. V čem jim nejčastěji lžeme?

Tvoje ex mě nezajímá

Tak tohle je lež jako věž, protože každou ženu zajímá milostná historie chlapa. Říká se, že ženy žárlí na ty, co byly před ní, a chlap na ty, co budou po něm. A tak nás prostě zajímá, jestli chlap svoji bývalou nemiloval víc než nás.

Ne, nic mi není!

Pokud žena řekne, že jí nic není, chlap je okamžitě v pozoru. Tato věta je jako načasovaná bomba, která čeká na vybuchnutí. Odměřený tón, kterým ji říkáte, už sám o sobě napovídá dost o tom, že se děje něco zásadního.

Neboj, fakt se nebudu zlobit

Často se stává, že z muže chcete dostat něco, o čem se mu nechce mluvit, nebo něco provedl a vy to chcete za každou cenu vědět. Jenže pak to neunesete, stejně se zlobíte a chlap se musí snažit, aby vás uklidnil.

Tu sukni už mám strašně dlouho

Někdy lžeme, protože se chceme vyhnout hádkám, kolik utrácíme peněz za oblečení, kterého máme plné skříně, ale přesto nemáme co na sebe. Věta: „Ale ne, tohle mám už dlouho,“ patří mezi nejpoužívanější ženské finty.

Nevím, kdo to auto odřel

Pro chlapa je auto jeho láska, a pokud vám ho půjčí, bedlivě ho sleduje. Pozná každý škrábanec, a když něco provedete, nemá smysl lhát. Své auto zná možná lépe než vás a těžko ho přesvědčíte, že si ty škrábance odřel sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden