Můj čas na kafíčko

V čem nás muži nikdy nepochopí?

Možná jste se špatně vyspala, možná venku prší a možná je víkend v nedohlednu. Cítíte se tak strašně, že byste nejraději křičela a bouchala do věcí. Ještě včera jste měla skvělý účes, ale dnes se vlasy vzbouřily.

Vypadají zanedbaně a vy se z nich zoufale snažíte vyrobit něco, s čím můžete ven. Přestaňte se snažit. Když máte den šílených vlasů, nepomůže vám ani kadeřnický mistr. Raději mějte po ruce skřipec na drdol nebo klobouček, který vše chytře uschová.

Pomoc! Velké břicho!

Při pohledu do zrcadla nevěříte vlastním očím, jak vám všechny ty faldy mohly narůst přes noc. Je vám jasné, že nemáte vůbec nic na sebe, cítíte se šíleně tlustá a dostáváte hysterické záchvaty.

Zvláštní na těchto dnech je, že jak přijdou, tak zase odejdou. Doporučujeme mít v šatníku připravené široké šaty nebo hodně volný svetr, který zamaskuje úplně všechno.

Když nám chybí láska

Nechápe vás, nemá vás rád a všechno je špatně! Občas takovéhle dny přijdou na každou z nás. Všechno vidíte černě a máte chuť se s partnerem pohádat, nebo mu alespoň říct, jak moc jste nešťastná.

Než to uděláte, zadržte! Raději vyrazte ven a v cukrárně si kupte ten nejlepší dort, který uvidíte. Váš špatný den to sice nevyřeší, ale alespoň se budete cítit báječně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden