Můj kousek štěstí

V čem se skrývá tajemství jejich šťastného vztahu?

Můj kousek štěstí

Letos je to pětadvacet let, co si Dana Morávková (49) vzala svého manžela Petra Maláska (56) a jak sama říká, stále jsou šťastní a zamilovaní jako na začátku. Pro ostatní jsou velkým vzorem. A v čem se skrývá jejich úspěch?

Vztah je prý o srdci, lásce, ale i toleranci a porozumění. Důvod, proč to Daně Morávkové a jejímu muži Petru Maláskovi tolik let klape, je prostý. Nikdy se prý nesnažili toho druhého předělat a milovali se takoví jací jsou. Jejich manželství je tak i po téměř čtvrt století pevné, spokojené, šťastné a hlavně plné lásky. Pro mnohé své kolegy i fanoušci jsou velkým vzorem a dokazují, že i v dnešní hektické době, která příliš vztahům nepřeje, je možné zachovat si upřímnou romantickou lásku.

Měla vážně z pekla štěstí

O tom, jak se nadějná herečka a úžasný klavírista a hudebník poprvé setkali, oba rádi dodnes vyprávějí. Příběh, kdy se sice ještě nedali dohromady, ale zahořel v nich plamen vášně, by se bez nad sázky hodil do repertoáru červené knihovny. Krásná Dana Morávková tehdy kráčela po zámeckých schodech a když vystoupala až nahoru, stála tam spousta lidí. Herečka však viděla jen jednoho jediného člověka a tím byl Petr Malásek, který tehdy doprovázel zpěvačku Hanu Hegerovou (89) na klavír. „Když si na to vzpomenu, jako by to bylo včera a ono je to už více než 24 let,“ přiznala se Morávková.

Že je to ten pravý hned nevěděla, to se prý pozná až po letech. Podle herečky je potřeba

Zbývá vám 66% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden