Můj čas na kafíčko

V dětství přišla Petra Černocká předčasně o maminku, v dospělosti o prvorozeného syna!

Můj čas na kafíčko

Druhé těhotenství přišlo nečekaně před velkou koncertní šňůrou!

Zpěvačka Petra Černocká (71) má za sebou velice úspěšnou kariéru, kterou zahájila už  jako velmi mladá. Na její životní cestě se ale vyskytly bolestné chvíle a ty jí zanechaly hluboké jízvy na duši.

Když se nedávno Petry Černocké (71) ptali na její první vzpomínku z dětství, vybavila se jí jedna nepříliš veselá situace. Tatínek jí hodil do rybníka se slovy, aby plavala.

„Předtím mě, pravda, trénoval v obýváku na židli,“ popisovala Petra, „kam mě položil na bříško a učil mě synchronně mávat ručičkama a nožičkama ve stylu prsa.“

Tím si ale oblíbená zpěvačka nechtěla na svá dětská léta stěžovat. Prožívala by je jinak v pohodě, jenže osud krutě zasáhl a ještě jako školačku jí připravil o maminku.

Neměli odvahu jí to říct

V padesátých letech představovaly problémy se srdcem, které maminka Petry Černocké měla, velký problém. Dnes už by se daly úspěšné léčit. Tenkrát ale musela maminka hodně času trávit v nemocnici, odkud se jednoho dne už nevrátila. O tom, že zemřela, se nedozvěděla přímo.

Tatínek neměl odvahu to jí a jejímu bratrovi říct. Došlo jí to, když byla dotázána, co si vezme na pohřeb. Později se maminčin předčasný

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden