Můj čas na kafíčko

V době, kdy Bára Basiková začala zpívat, odmítla lukrativní nabídku od známého kapelníka!

Můj čas na kafíčko

Nevěře svého druhého manžela Bára dlouho odmítala věřit!

Život Báry Basikové (57) by byl určitě dobrým námětem na zfilmování. Ve své kariéře i osobním životě toho zažila rozhodně víc, než většina jejích kolegyň zpěvaček.    

Sama Barbora Basiková, jak zní plné jméno populární zpěvačky, se při ohlédnutí za tím, co dosud prožila, vyjádřila takto:

„Myslím si, že můj dosavadní život byl velice pestrý a velice dramatický, taková jízda na horské dráze - nahoru, dolů, a když se dneska ohlížím za tím, co mám za sebou, tak mám na co vzpomínat. A kdybych dneska umřela, vím, že jsem ten život prožila naplno.“ Posuďte sami v následujících řádcích, že Bára ani trochu nepřehání.

K vystoupení v televizi přemluvila rodinu

Na tom, jak se náš osud odvíjí, mají nejprve velký vliv naši rodiče. Vlastně ten největší. Pokud je někdo toužebně očekávaným dítětem dvou milujících se bytostí, prožívá určitě jiný vstup do života než někdo, s kým se vůbec nepočítalo. Bára bohužel patřila

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden