Můj čas na kafíčko

V době, kdy se Lence Termerové dařilo nejlépe v životě, přišla zdrcující diagnóza!

Můj čas na kafíčko

Kolegové ze seriálu se o nemoci dozvěděli, až když už Lenka měla po operaci!

Herečku Lenku Termerovou (73) si oblíbili diváci hlavně díky televizním seriálům, jak v mládí, tak i v současnosti. Před časem jí ale osud přidělil roli, o jakou rozhodně nestála!

Nejprve to vůbec nevypadalo, že z Lenky Termerové (73) jednou měla být uznávaná a oblíbená herečka. Je dobře známo, že spousta umělců pochytila inspiraci nebo přímo geny doma od rodičů. Otec Lenky byl výtvarníkem a maminka pracovala jako účetní – ani jedna z těch profesí nemá k herectví moc blízko. A v dětství Lenka spíše sportovala. „Pamatuji si, že v deseti dvanácti, jak jsem přišla ze školy, pohodila jsem doma aktovku a na kole jela na tenis,“ líčila v jednom rozhovoru. „Později jsme v Praze na Hanspaulce

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden