Můj čas na kafíčko

V kině Peter Sellers lidi rozesmál, ale žít s ním bylo peklo!

Můj čas na kafíčko

Jedna z partnerek o něm řekla, že manželství s ním je život na úpatí sopky.

Slavný britský herec Peter Sellers (†54) byl výjimečně talentovaný hned v mnoha směrech. Nezvládal ale osobní život a své důvěrné vztahy k blízkým lidem.

Divadlo měl Peter Sellers (†54) v krvi po předcích. Oba jeho rodiče byli dobře situovaní baviči v divadelní společnosti, vedené Sellersovou babičkou. Nebyl prvním dítětem, které rodiče čekali - jeho bratr Peter zemřel při porodu. Sellers, který se narodil jako Richard Henry, později z piety převzal jeho křestní jméno. Sudičky mu dopřály dva zásadní dary: schopnost napodobovat a také hudební sluch. Zatímco jeho komediální vlohy budou bavit ještě další generace, o hudebních úspěších se toho už dnes moc

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden