Moje šťastná hvězda

V lásce s Mistrem musí Saudková hodně trpět

Musí si zvykat, že není jediná

Novinářka PAVLA SAUDKOVÁ (36) prozradila, že i přes svatbu a společné děti není život s JANEM SAUDKEM (81) žádný med. Doma ho stejně přivázat nemůže a na jeho avantýry si musela zvyknout.

Žena, která dala Janovi tři děti, většinou druhý den po porodu šla hned do práce a dnes a denně stále zvládá velkou smečku Saudků,  si zaslouží neskonalý obdiv. Vztah s fotografem by mohla nazvat procházkou ne růžovou zahradou, ale spíš očistcem.

Musela se totiž vyrovnat s častými nevěrami, ale i s mnoha dalšími zradami. „Nejvíc jsem se s ním natrápila, ještě než přišly děti, což byly asi první dva roky, když je člověk extrémně zamilován. Když si Jan zval dívky a já jsem zůstávala v noci sama, tak se stávalo, že jsem to obrečela,“ přiznala bez ostychu Pavla. Jak to nakonec ustála?

Trvalo dlouho, než se s tím smířila

Postupem času si na jeho avantýry dokázala zvyknout. Ani na chvíli ji nenapadlo, že se bude muset smířit s něčím bolestnějším než jen s pro Jana nic neznamenajícími úlety. Během vytouženého těhotenství se k ní dostala informace, že si Saudek během jejich vztahu pořídil další dítě. „Byl to trochu blesk z čistého nebe, protože tak, jak na sebe Jan vždycky všechno řekne, s tímhle se zrovna nesvěřil,“ posteskla si Pavla, která by tuto skutečnost možná přijala o trochu vřeleji, kdyby sama nebyla zdrcená potraty, jež prodělala. „Nejvíc nešťastná jsem byla po prvním potratu a v mezidobí, než jsem podruhé otěhotněla, a po druhém potratu samozřejmě také, vlastně jsem byla dva roky nešťastná,“ říká Pavla.

Kdybys zhubla, byla bys hezká

Jan ale svou milou nedohnal k slzám jen kvůli avantýrám. I když ho máme zafixovaného jako milovníka kyprých tvarů, Pavlíně kdysi prý řekl, že by mohla něco shodit. Byla v koupelně, on se postavil mezi futra a prohlásil: „Kdybys shodila třicet čtyřicet kilo, tak by z tebe byla krásná ženská.“ No a pak se v něm vyznejte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden