Můj čas na kafíčko

V manželství Daniely Šinkorové prý občas doma lítaly skleničky a talíře!

Můj čas na kafíčko

Původně se jmenovala Gabriela, na žádost sestry ji překřtili.

Herečku Danielu Šinkorovou (50) znají návštěvníci divadel z muzikálů. Mnohem širší publikum si ale získala u televizních obrazovek, díky seriálům Ordinace v růžové zahradě nebo Sestřičky Modrý kód.

Když se rodačka z Nitry Daniela Šinkorová (50) poprvé ocitla ve čtrnácti letech v Praze, byl to pro ni úžasný zážitek. Maminka na ten výlet utratila všechny úspory, ale stálo to za to. Daniela poprvé pila kávu, aby se cítila jako dospělá, v drahé restauraci ji obsluhoval číšník. Netušila, že jednou v Praze bude bydlet a slavit úspěchy.

Věděla to už od mala

Ačkoliv ji známe jako Danielu, na svět přišla s jiným křestním jménem: Gabriela Šinkorová. Její o jedenáct let starší sestra Jana ale rodiče uprosila, aby

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden