Můj kousek štěstí

V manželství jako v kleci?

Zatím působilo manželství Saši Rašilovova (47) idylicky. Při bližším pohledu je ale zřejmé, že dvojici spadly růžové brýle a do vztahu se pomalu začínají dostávat problémy všedních dnů.  

Když se Saša Rašilov před šesti lety rozváděl s první ženou, herečkou Vandou Hybnerovou (51), život se mu doslova obrátil vzhůru nohama. Z venkovského sídla na Vysočině, které s Hybnerovou dlouhá léta budovali, se přestěhoval zpátky do Prahy. Pak se v divadle poznal s Lídou a do herečky se zamiloval. Po pár letech partneři svou lásku zpečetili nejdříve narozením dcerky Marušky (2) a později i svatbou. „Udělal bych všechno pro to, aby byla šťastná,“ nebojí se herec dát najevo, jak moc je vděčný za novou ženu. Jenže se zdá, že nezůstalo jen u slov. Herec se tak moc podřizuje své nové rodině, až je toho na něj zřejmě moc. Když se mu totiž narodily v prvním manželství děti, dnes dospělé dcery Josefina (25) a Antonie (22), moc času na ně neměl. Hodně pracoval, aby je dokázal dobře zabezpečit.

Chce velkou rodinu

O to víc se teď snaží věnovat nejmladší dcerce Marušce. Otázkou je, jestli to přece jenom trochu nepřehání. „Hodně mě ta rodina pohltila, nebránil bych se dalšímu dítěti, chtěl bych velkou rodinu, protože děti jsou dar, to je opravdu smysl života,“ plánuje nadšeně. Že by Ludmila ale sdílela manželovo nadšení pro další potomky se úplně říct nedá. „Saša chce strašně moc dětí, ale to asi nedám,“ nechala se slyšet. Navíc rodina zatím nemá úplně ideální bydlení. I když se manželé přestěhovali do Sašova rodného domu na Zbraslav a jsou tedy v přírodě, obývají malý byteček, kam se prý sotva vejdou. „Máme velmi skromné bydlení, které budeme muset, vzhledem k tomu, že plánujeme další děti, rozšířit. Žijeme asi na čtyřiceti metrech čtverečních a jsem za to rád, protože jsme si všichni nablízku,“ snažil se vysvětlit herec. Otázkou ale zůstává, jestli náhodou některé problémy tak trochu nepřehlíží. I když se s manželkou mají rádi, každý člověk občas potřebuje svůj prostor, kde si může odpočinout a nabrat nové síly. To se v tak malém „krcálku“ ale těžko může někomu dařit. Saša se navíc netají tím, jak moc je v práci vytížený.

Chybí mu relax

Vídá se tedy maximálně s hereckými kolegy, protože na další kamarády už jednoduše nemá čas. „Spousta přátelství, která bych chtěl udržovat, se nerealizují, protože naše práce je tak intenzivní, že se stýkám především s lidmi tam, kde mám angažmá,“ potvrzuje herec. Přitom i jemu by prospělo, kdyby mohl upustit páru a zajít s přáteli na pivo. Pokud jen pracuje a doma kmitá, aby splnil rodině každé přání, může vyhořet. Tím by se bohužel opakoval nepěkný scénář, který už zažil v prvním manželství. A o to by talentovaný herec určitě nestál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden