Můj kousek štěstí

V mládí si užila bouřlivý život

Můj kousek štěstí

Boj o dítě ji málem zničil.

Holka z Písku toužila po velkém světě, po herectví. Svůj sen si dokázala splnit, ale zklamala ji láska, která se zčistajasna změnila v pekelnou nenávist.

Odmala si přála být herečkou. Cítila se jako drsňačka, rebelka z malého města Písku, budoucí umělkyně, která všem vytře zrak. Připouští, že rodiče byli trpěliví a tolerantní, jinak by to s ní asi ani nevydrželi.

Od druhé třídy chodila Ivana Jirešová (46) do dramatického kroužku, jezdila na soutěže. Studium na konzervatoři si vydupala.

Když ji přijali, rodiče byli rádi, že si dcera splnila sen, na druhou stranu se jim ani trochu nelíbilo, že bude od čtrnácti let v Praze na internátu. Tatínek později říkával, že

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden