Moje šťastná hvězda

V mužích vidí jen samé podvodníky?

Vztah jejích rodičů ji navždycky poznamenal. Anna Slováčková (23) je prý sice ochotna udělat pro lásku cokoli, ale nikdy prý nechce být ničí žena. Proto prý v jejím případě na svatbu nikdy nedojde. Pokaždé když si najde nového partnera, má strach, že se zamiluje a pak se s ní dotyčný muž rozejde.

Proto když už někomu své srdce dá, musí si být stoprocentně jistá, že je to pro ni ten pravý. Tak jednoduché to ale není. Ve všech mužích prý podle kamarádek vidí podvodníky a sukničkáře. Nikdy dřív prý taková nebývala, ale od té doby, co si její otec Felix Slováček (76) našel milenku, jde to s její důvěrou v muže z kopce.

Dokáže odpustit?

Když se jí nedávno novináři zeptali, zdali by byla ochotná svému vyvolenému odpustit nevěru, přiznala, že prý jenom v případě, že by s dotyčným měla dítě. To by prý pak možná odpustit dokázala.

Jinak prý ale ne. Podle toho, jaké má nároky a co všechno od svých partnerů očekává, zřejmě podle přátel zůstane navždycky sama. I když teď údajně s někým chodí, drží si od něj podle všeho velký odstup.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden