Moje šťastná hvězda

V ničem se neshodnou

Zdá se, že se jejich věkový rozdíl začíná projevovat naplno. Modelka Iva Kubelková (42) a její partner George Jirasek (62) se poslední dobou jen hádají. Nedokážou se absolutně na ničem shodnout a oba je to vyčerpává a rozčiluje.

George je spíš stará škola, na všechno má svůj jasný názor. Podle Kubelkové je ale příliš zastaralý a dnes se přece už nežije v době, která byla před dvaceti lety.

Jiné názory na výchovu

Jedna z věcí, kvůli které se partneři hádají, je výchova jejich dospívajících dcer Natálie (14) a Karolíny (11). Kubelková se s nimi snaží udržet spíš kamarádský vztah než ten rodičovský. Do ničeho je netlačí a snaží se jim spíš naslouchat a dávat rady. To se ale Jiráskovi příliš nelíbí. Podle něj by měly mít děti mantinely a rodič by zkrátka měl být rodičem.

Jak dál?

Další z mnoha věcí, na kterou mají oba jiný názor, je celkově jejich budoucnost. Jirasek už v minulosti toužil po svatbě a domě se spoustou dětí. Nicméně Iva jeho žádost o ruku odmítla, chce žít spíš svobodný život. Partneři se rozcházejí v celkem důležitých věcech, což si před časem ani neuvědomovali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden