Můj čas na kafíčko

V novém bytě na mě čekalo děsivé nebezpečí!

Tajemná síla mi způsobovala záchvaty paniky a úzkosti.

Uprostřed noci jsem se budila a ohrožoval mě záhadný velký stín.

Po smrti manžela jsem upadla do smutku a lhostejnosti. Měla jsem za sebou dědické řízení, kdy mě zklamal svojí hamižností syn. Už předtím jsem s ním moc dobře nevycházela, nyní byl náš vztah na bodu mrazu. Prodala jsem velký byt, ve kterém jsme dosud s manželem žili a našla si nové bydlení. Dva plus jedna mi bohatě stačilo.

Kruté probuzení

V novém bytě jsem se od začátku necítila příliš dobře, myslela jsem ale, že je to dané mým celkovým psychickým stavem. V noci jsem často nemohla spát a trpěla jsem úzkostí. Situace se ale nezměnila ani poté, kdy už jsem se zklidnila. byla jsem z toho zmatená a bála jsem se, jestli mě neohrožuje nějaká nemoc.

Lékařské vyšetření ale ukázalo, že jsem naprosto v pořádku. Doufala jsem, že se to časem nějak samo urovná. Jedné noci jsem ale začala prožívat opravdovou hrůzu. Probudila jsem se s takovým záchvatem úzkosti, že jsem skoro nemohla dýchat.

Když jsem rozsvítila lampičku, obličej mi padl na podlahu. Jasně jsem viděla, jak se směrem k mé posteli pohybuje obrovský černý stín. Vypadal strašidelně - a nikde okolo jsem neviděla nic, co by ten stín mohlo vrhat!

Nebylo jiné řešení

Duchapřítomně jsem zhasla lampičku. Tma mi přinesla pocit bezpečí, ale usnout se mi znovu podařilo až k ránu. Další tři noci se všechno opakovalo. Začala jsem chápat, že v bytě je nějaká tajemná nebezpečná síla.

Pochopila jsem, že právě ta je nejspíš příčinou mých přetrvávajících problémů.Rozhodla jsem se, že se z bytu odstěhuji. Podala jsem si inzerát na jeho výměnu. Trvalo dva měsíce, než se mi podařilo najít vhodného zájemce. Do té doby jsem nikdy v noci nerozsvěcela.

Jen jednou jsem na to zapomněla a opět jsem z toho málem měla smrt. V tom dalším bytě už se cítím naprosto bezpečně. Muže, s nímž jsem si byt vyměnila, jsem ale raději dál nekontaktovala. Bála jsem se, co bych se mohla dozvědět.

Lenka P. (57), Olomouc

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden