Můj čas na kafíčko

V poslední fázi života Boris Rösner neskutečně trpěl!

Můj čas na kafíčko

Od svých tří let byl kvůli úrazu na jedno oko slepý.

Rodová kletba si na herci Borisi Rösnerovi (†55) vyžádala svoji daň. Dobře o ní věděl a zákeřná nemoc, se kterou bojoval, mu ji jen potvrdila.

Pokud skutečně platí to, co říkal Boris Rösner (†55) o svém rodokmenu, tak jeho osud se vlastně začal naplňovat už o tři století zpátky. Tehdy se jeden z jeho prapředků, šlechtic z Bavorska, dostal do sporu se svým švagrem. Hádka se týkala šlechticovy ženy.

Souboje byly sice tenkrát už zakázané, přesto se do něho oba muži pustili. Šlechtic vyhrál a jeho protivník zemřel. Za toto zabití byl ale Rösnerův prapředek proklet.

Kletba zněla krutě a neúprosně: žádný další z mužských potomků rodu se neměl dožít více než pětapadesáti let. To se skutečně

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden