Moje šťastná hvězda

V posteli to musí vždycky klapat

Věkem má možná Jana Švandová (74) blízko k leckteré babičce, životní elán by jí však mohla závidět nejedna o generaci mladší žena.


Herečka byla celý svůj život považována za sexsymbol a muži jí padali k nohám. Švandová se netají tím, že si dokázala pozornost a přízeň svých nápadníků náležitě užít.


Těmto dnům ale prý odzvonilo. Dnes je vzornou manželkou Pavla Satorie (72), který se stal jejím  už třetím manželem. Toho už si prý herečka, kterou diváci znají například ze seriálu Osada nebo Hlava medúzy, nechá.


Pavel Satorie je jejím už třetím manželem.

Pořád je dračice

Až v něm prý našla toho správného parťáka pro život. Zpětně by ale nikdy bývalé partnery nepomlouvala, protože si je brala přece z lásky. Postupem času může ale člověk zjistit, že to přestalo klapat, něco vám na partnerovi vadí nebo potkáte zkrátka někoho jiného.

Na svém muži si podle svých slov váží nejvíce jeho trpělivosti a tolerance. Má ale Švandová nějaký zaručený recept na spokojený vztah? Prý má, tu správnou jiskru ve vztahu udržuje také kvalitní sex.

„Jistě je důležité, když mají oba v páru smysl pro humor a vzájemně jsou tolerantní. Pochopitelně je důležitý ale sex!“ netají se herečka, která má, zdá se, navzdory věku stále vášně na rozdávání. Jejímu muži tak je co závidět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden