Můj čas na kafíčko

V práci je Lucie Vondráčková úspěšná, ale s muži se jí vůbec nedaří!

Můj čas na kafíčko

„To, že se osudy lidí rozejdou, je v pořádku. Lidé někam rostou a třeba to potom už nehraje dohromady, jeden jde v dur a jeden jde v moll.“

Zatímco svoji kariéru začala Lucie Vondráčková (41) už v době školní docházky a dodnes je úspěšná, s muži to bylo horší. Její vztahy vždy na něčem ztroskotaly, včetně několikaletého manželství.

Svoje první natáčení si Lucie Vondráčková (41) užila při natáčení seriálu Území bílých králů. Tenkrát jí bylo teprve devět let. „Bylo nás tam hodně dětí a pořád jsme měli za úkol jíst cukrovou vatu nebo zmrzlinu.

Já jsem právě na základě toho hezkého natáčení měla pocit, že to je moje budoucnost, že toto chci dělat. Nic jiného,“ vzpomínala na chvíle, které rozhodly, jakou

Zbývá vám 93% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden