Staré dobré časy

V prvním videoklipu světa si zahrála Bílá paní

Staré dobré časy

Noblesní umělkyně se nehrbila. I proto se krásná Irena Kačírková nikdy nestala velkou světovou filmovou hvězdou.

Byla krásná a chytrá zároveň. Pro herecké povolání jako by se narodila. Přesto spoustu let nemohla zavadit o pořádnou roli. A sny o světové slávě byly ty tam.

Viděno pohledem První republiky, měla Irena Kačírková vše, co si jen mohla přát. Tatínkovi, vyhlášenému kožešníkovi, obchody jenom kvetly. Velkou měrou se o to postarala i půvabná maminka. Proslulá kráska, která v rodinné firmě předváděla kožichy. Měla na to čas i podmínky. O provoz domácnosti se staralo služebnictvo.

Pro dcerušku jen to nejlepší

Rodiče dělali vše proto, aby se jejich dceři dostalo prvotřídního vzdělání. Hlavu na to měla, a tak hned, jak to trochu šlo, jí zařídili učitele cizích jazyků. A když projevila přání stát se v budoucnosti

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden