Moje sladké tajemství

Michaela Ochotská: V rodinné vile ji vystřídala milenka!

Rosol jí vrazil kudlu do zad. Tohle prostě přehnal!

Bývalá moderátorka Michaela Ochotská (32) je v šoku! Do vily, která měla být na prodej, se totiž nastěhoval její bývalý manžel Lukáš Rosol (31) s milenkou.

Tohle Michaela Ochotská (32) rozhodně nečekala! Poté, co se od rozchodu s manželem Lukášem Rosolem (31) odstěhovala z jejich společného domu k rodičům, myslela si, že se vila prodá. Jenže to byl velký omyl.

Jak bude vzniklou situaci Míša řešit?

Tenista, který si během rozchodu pořídil byt, se do domu opět nastěhoval. Ale ne sám. Momentálně tam totiž žije se svou novou láskou Petrou Kubinovou (23). Užívají si tak luxusu, který Míša zařídila. „Je docela velký, máme ho laděný do světlých barev v kombinaci s dubem,“ prozradila Ochotská, když se do domu v Uhříněvsi za třicet milionů s Rosolem nastěhovali.

Tady si teď Rosol užívá se svou milenkou.

Jak to Michaela ustojí? Je zvláštní, že Petře nevadí ležet v posteli, kde dříve ulehala právě Lukášova bývalá žena. Je ráda za luxus, který jí Rosol dopřává a neřeší ostatní maličkosti? Jen aby se Rosolovi nevrátily vzpomínky na život s Míšou a synem Andreasem (2) a nepustil mladou Petru k vodě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden