Můj čas na kafíčko

V sedmdesáti jde Šulcová náhle z role do role!

Tak tohle herečka Jana Šulcová (70) opravdu nečekala! Po její asi nejznámější roli v oblíbené kultovní komedii S tebou mě baví svět by každý čekal, že herečka bude na roztrhání! Pár let se jí velmi dařilo, ale v uplynulých dvaceti letech, jakoby na ni všichni zapomněli.

Pracovní nabídky se začaly hrnout až teď, kdy jí sedmdesátka začala klepat na dveře. Co se náhle změnilo? Znovu do středu pozornosti a zájmu jí vynesla role zhýralé alkoholičky v oceňovaném filmu Kobry a užovky. Od té doby se doslova nezastaví a diváci ji mohou potkávat v jednom televizním seriálu za druhým. Po Doktoru Martinovi hrála třeba v komediálním Trpaslíkovi. Chytne Jana tuhle příležitost za pačesy nebo se zase nechá zlákat démonem alkoholu?

Trpaslík

Nevěru odpustila až po letech

Dnes už zase usměvavá herečka vzpomíná na bolestné období, kdy ji opustil exmanžel, herec Oldřich Vízner (69). Tenkrát to málem nepřežila. Dnes už se na to dívá s humorem a mají spolu přátelský vztah. Tehdy ale nebyla daleko k úplnému sesypání. „Všechno námto klapalo. Byli jsme s Oldou ti nejšťastnější lidi na světě. Jenže on se pak zamiloval do jiné a já mu to nedokázala odpustit,“ vzpomíná Jana na jeho provalenou nevěru s kolegyní Evelynou Steimarovou (71). Tehdy jí zaťukal na dveře ďábel jménem alkohol a kdyby jí někdo podal i heroin, prý by neváhala také. Jenže Jana má v sobě obrovskou vnitřní sílu a dokáže se poprat se vším! Chlapi ji už dávno přestali zajímat! „Po jedné zkažené operaci jsem málem přišla o život. Tehdy mi dávali jen pětiprocentní naději a smrt mi tančila kolem postele. Jindy jsem zas točila v Indii, kde mě málem uštknul jedovatý had,“ pamatuje na vyhrocené chvíle v životě.

Dcera své slavné rodiče prostě nezapře.

Z nemocnice rovnou do práce

Vypadá to, že svou momentální slávu si nechce nechat za žádnou cenu protéct mezi prsty! A ani vážná nečekaná operace a pobyt v nemocnici ze začátku roku jí v tom nemůže zabránit! „Už jsem nepotřebovala berle ani chodítko, a tak jsem si řekla, že nebudu rušit naplánované představení a šla jsem rovnou hrát,“ vysvětluje Jana svůj útěk z Kliniky rehabilitace FN Motol, kam se dostala po pádu na zledovatělém chodníku s dvěma naraženými obratli. Co přijde na úspěšnou herečku příště?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden