Můj kousek štěstí

V seriálech nenachází pointu

Můj kousek štěstí

Výkon herecké legendy sledují televizní diváci pravidelně s velkým zájmem. Je tak trochu paradoxem, že jejich hrdinka s nimi nadšení pro svou roli zřejmě tak úplně nesdílí. 

Dostat roli v seriálu je pro většinu herců splněný sen. Jistota příjmu, nárůst popularity a plný diář. Jsou ale i tací, kteří kvůli tomu rozhodně metr do výšky neskáčou a co víc, ohrnují nad nimi nos. Podobný názor má na ně i herečka Daniela Kolářová (74), která nejen, že je nevyhledává, ale dokonce přiznává, že je schopna je vypnout už po dvou minutách sledování a pustit si raději rádio.

Aby také ne, u nás platí za hvězdu první velikosti, která má na svém kontě nespočet úspěšných rolí, není proto divu, že se raději

Zbývá vám 73% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden