Můj kousek štěstí

V seriálu si našla novou lásku?

Riskuje až příliš.

Jiskří to mezi nimi, popichují se a teď se z nich stali milenci. Zatím jen na obrazovce, ale kdoví... Jako by je dohromady svedl osud. Hereččino manželství může být v ohrožení.

Dlouho hrála v seriálu Ulice, tam se také poprvé setkala s Václavem Matějovským (27). Už tenkrát se hovořilo o tom, že je mezi nimi něco víc. Pak se setkali v seriálu O mě se neboj a nyní se jejich cesty znovu protnuly v seriálu Jedna rodina.

Jako by jim osud říkal, že mají být spolu. Patricie Pagáčová (35) je sice vdanou matkou malé dcery, sympatiemi ke svému mladému kolegovi se ale netají. „Hned jsem mu psala, že se mu určitě splnil sen, že se mnou bude točit mileneckou dvojici,“ přiznala.

Táhne je to k sobě

Dvojice si spolu rozumí, dělají si ze sebe legrácky, špičkují se, rádi tráví čas společně. Prostě jako dva lidé, které to k sobě táhne. Přitom Pagáčová má manželství, které se zdálo být bez mráčku.

V červenci 2019 se vdala a za dva roky sympatickému dramaturgovi Tiboru Pagáčovi (32) porodila krásnou dceru Bibianu (2). Zní to jako idylka, jenže je tu několik náznaků, podle nichž herečka hledá nějaké to rozptýlení.

Už pár týdnů po porodu dcery spěchala do práce, být jenom hospodyňkou a matkou na plný úvazek, to prý není nic pro ni. Má ráda svou práci a je v ní úspěšná. I proto se nechala slyšet, že druhé dítě není na pořadu dne.

Dá mu záminku?

Matějovský dlouho platil za proutníka, obdivovatelek má spoustu, manžel Pagáčové by se tak možná měl bát. Na druhou stranu je pravda, že herec je už přes rok zamilovaný do půvabné partnerky Karolíny Zamrazilové, kterou sice dlouho tajil, ale když ji před pár měsíci ukázal na veřejnosti, tak se začalo říkat, že je to mezi nimi velmi vážné.

Přesto není samozřejmé, že kdyby měl příležitost, tak by jí zůstal věrný. Otázka tak spíš je, jestli mu Pagáčová vůbec dá nějakou záminku, aby se o něco pokusil...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden