Můj čas na kafíčko

V šestnácti letech se Eva Vejmělková bláznivě zamilovala do staršího rozvedeného muže!

Můj čas na kafíčko

„Lidé si někdy neuvědomují, že zatímco má role na plátně je stále mladá, já stárnu.“

Jako Píšťalka z filmových Básníků okouzluje Eva Vejmělková (51) diváky dodnes. Před kameru se občas ještě postaví, svůj hlavní smysl života ale vidí v rodině a v úplně jiné práci!

Svůj osud spojila Eva Vejmělková (51) s rodným krajem, se severní Moravou. Narodila se v Karviné, v Ostravě studovala konzervatoř a v Havířově se nakonec usadila s rodinou.

Nerozváděl se kvůli ní

Na léta strávená v Ostravě vzpomínala vždy ráda. „V ostravských divadlech jsem odehrála spoustu krásných rolí a potkala se tam s mnoha zajímavými lidmi, kteří zásadně ovlivnili můj život,“ uvedla. „Ostrava byla tehdy pro mne místem zrodu mé herecké práce a lásky k divadlu.“ V severomoravské metropoli si také zahrála poprvé ve filmu – tehdy jí bylo teprve patnáct a jednalo se o německé válečné drama. Atmosféra při natáčení prý rozhodla o tom, čemu

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden