Moje sladké tajemství

V showbyzynsu se rozkoukává už i její dcera

Moje sladké tajemství

Valentýna má slavné rodiče a nejspíš se vydá v jejich šlépějích.

Mladinká Valentýna Vojtková (19) zdědila půvab po mamince Sabině Laurinové (49) a jistou dávku extrovertnosti po rockerovi Pepovi Vojtkovi (56). Není divu, že se dívka pomalu rozkoukává v prostředí plném vlivných osobností. Umetá jí maminka cestičku?

Sympatická herečka Sabina Laurinová (49) je už nějaký ten rok bez oficiáního partnera, takže doprovod na večírky jí většinou dělají dcery Valentýna (19) a Maja (13). Zatímco tatínek mladší dívky je lékař, v krvi Valentýny se mísí umělecké geny obou rodičů.

Půvabná po mamince

Je vidět, že Valentýně se ve společnosti osobností vždy líbí. Na oslavě narozenin Františka Janečka (77) jí to moc slušelo. Dcera drsného rockera Josefa Vojtka a něžné herečky Sabiny Laurinové hosty zaujala svou

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden