Můj čas na kafíčko

V srdci si stále nosí tu první, Lucii

Po dvaceti letech se herec Martin Zounar (53) vrátil za sporák, a to ne z toho důvodu, že by mu chyběl pořad Mňam aneb Prima vařečka, který moderoval s Danielem Kopálem (†49), ale proto, že se ze dne na den ocitl bez práce.

Vlivem pandemie se zavřela divadla a poslední díly Ordinace se dotočily již v únoru. Martin si na změnu těžko zvykal, a když se se situací začal smiřovat, tak přišla snoubenka Kateřina Kantová (39) a vnukla mu zajímavou myšlenku. „Zkus lidem uvařit něco dobrého a udělat jim radost. To přece umíš,“ opakoval její slova.

A druhý den stál před kamerou mobilního telefonu. Ke spolupráci přizval nejen svou dvanáctiletou dceru Claudii, ale také Sofii, tedy dcerku partnerky. Herec si spolupráci s dcerkami nemůže vynachválit. Je rád, že něco dělají společně, a i v tomto případě platí rčení, že kdo si hraje  nezlobí.

Stal se hvězdou sociálních sítí

Zdá se, že herectví odsunul na vedlejší kolej a nyní se soustředí a chystá nové díly do své internetové show, která se jmenuje Jako k ohni. Na sociálním profilu má téměř sedmdesát tisíc příznivců a spolupráce s věhlasnými firmami se mu jen hrnou, a tak to vypadá, že by si mohl vydělat daleko tučnější honoráře než v Ordinaci.

Jenže Zounar má jinou představu. Tvrdí, že svůj profil nemá jako internetový obchod, a pokud se pro nějakou nabídku rozhodne, musí ho zaujmout, což se nejspíš zatím nestalo. Ze svého účtu nechce udělat obchodní kanál, ale svým sledujícím hodlá nabídnout něco víc.

Chce je nechat nahlédnout do svého soukromí a do aktivit, které běžně dělá. No, uvidíme, jestli si za svým prohlášením bude stát, až vyčerpá veškeré úspory z honorářů.

Proč spal pod mostem?

Dnes je šťastný po boku psycholožky Kateřiny, ale dříve se mu v lásce nedařilo. Když mu bylo šestnáct let, zoufale se zamiloval do spolužačky Lucie Zedníčkové (52). Kvůli ní v záchvatu prvního vzdoru utekl od rodičů a tři měsíce spal pod mostem.

Zedníčkové to prý chvíli imponovalo, ale nakonec mu stejně dala kopačky. A i když měl spoustu lásek, Lucie mu prý ve více než živých vzpomínkách zůstala vrytá do srdce dodnes. Jak to všechno vyhodnotí erudovaná psycholožka, to už je zase docela jiný příběh.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden