Moje sladké tajemství

V Talentu neuspěli, dnes vyprodávají O2 arenu

Skupina Queenie, která svou tvorbou vzdává hold legendární britské kapele, se na české hudební scéně pohybuje od roku 2006. Poprvé o sobě Queenie výrazněji dali vědět v roce 2010, kdy se zúčastnili historicky první řady soutěže Česko Slovensko má talent.

Přestože tenkrát neuspěli, vody showbyznysu se za nimi překvapivě nezavřely. Co dělá česká kapela dnes? Vyprodává O2 arenu.

Zatímco porotce Jaro Slávik (47) od prvního kola soutěže neskrýval své sympatie, Lucie Bílá (55) hned v úvodu oznámila, že nemá podobné party, které si na něco hrají, ráda.

Podobně se o kapele tenkrát vyjádřil i Jan Kraus (68): „Proti revivalu nic nemám, když se hraje na zábavách, ale v této soutěži s tím trošku problém mám, protože hlavní váš talent je někoho napodobit.“ I přes výhrady porota poslala Queenie do dalšího kola, přes semifinále se však již nedostali.

Od té doby uplynula celá dekáda a porotci by se dnes nejspíš divili, kam to Queenie nakonec dotáhli. Jsou to právě oni, kdo v září otevřou O2 arenu po rok a půl trvající pauze, a to hned třemi koncerty. Jejich pompézně pojatá show Queen Relived navíc snese srovnání s koncerty největších zahraničních hvězd.

Celou výpravu show má na starosti tým v čele se stage designerem Martinem Hruškou, který připravoval například také koncerty Leoše Mareše, Madonny či Paris Hilton. Součástí výpravy budou také pohyblivé části stage, na nichž se hudebníci budou vznášet i nad publikem, obří obrazovky, pyrotechnika a další efekty.

Zajímá vás, jak taková show bude vypadat? Pak si nenechte ujít koncerty Queen Relived 3., 4. a 5. září 2021 v O2 areně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden