Moje šťastná hvězda

V televizi končí, ale na jak dlouho?

Ani se nestihla ve své nové práci pořádně zabydlet a už míří na mateřskou dovolenou. Krásná moderátorka Gabriela Soukalová (31) je totiž těhotná a s partnerem Milošem Kadeřábkem čekají první společné dítě.


Odešla na mateřskou


Moderování pořadu Showtime se tak, alespoň na nějakou dobu, bude muset obejít bez ní. „Dnešní Showtime končí a s ním snad jen dočasně i já,“ prozradila na konci srpna Soukalová.  A jakoby tím naznačila, že na mateřské dovolené nebude chtít být dva či tři roky, jak bývá zvykem, ale podstatně kratší dobu.


Gábina s Milošem Kadeřábkem (33). Konečně si ji doma někdo hýčká...

Chybět bude navíc i svým kolegům.  Třeba bývalý úspěšný sportovec Roman Šebrle (46), který už nějaký ten pátek na Primě také moderuje, jí na rozloučenou věnoval obrovský pugét květin.

„To mi nemůžeš udělat, to snad neni možný,“ smutně podotkl Šebrle a dost možná tak nasadil Gabriele ještě většího brouka do hlavy s tím, aby se po porodu vrátila do televize co nejdřív.

Uživí její partner celou rodinu?

O tom se ostatně spekuluje už dlouho a nejčastěji se fámy točí kolem jejího partnera Miloše Kadeřábka. Šušká se totiž, že nevydělává zrovna tolik, kolik potřebuje tříčlená rodina, a proto bude muset Soukalová brzy přiložit ruku k dílu. Jestli to je ale pravda nebo jen klepy,  ukáže až čas.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden