Můj čas na kafíčko

V těžkém období Martu Vančurovou po mnoha letech krutě zradil životní partner!

Můj čas na kafíčko

„Je mi jedno, kolik mi je, protože jsem se naučila dívat se dopředu. Z minulosti člověk čerpá, ale utápět se v ní nedá."

Poklidný život krásné herečky Marty Vančurové (72) přerušil na přelomu tisíciletí šok, a to hned dvojnásobný. Poté, co u ní zjistili rakovinu prsu, opustil ji kvůli jiné ženě muž, se kterým žila řadu let.

Ačkoliv je Marta Vančurová (72) rodilou Pražačkou, vyrůstala vlastně na vesnici. Lhotka, kde s rodiči žila, tenkrát opravdu nepřipomínala velkoměsto. „Tehdy to byla napůl vesnice, vilky a chaty, pole, les a dřevěná škola jako z filmu Obecná škola,“ popisovala herečka.

„Pro pivo jsem chodila se džbánkem do hospody k Mazánkům a tam, kde je teď sídliště, bývala dlouhá pláň a rokle, kde jsem v zimě sáňkovala.“

První hlavní role, a hned nahá!

Velkou šancí bylo pro Martu účinkování v dětském pěveckém sboru. Nastoupila tam v deseti letech na radu tatínka. Náboru se zúčastnilo tisíc dětí, ona byla mezi těmi, které

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden