Můj čas na kafíčko

V touze po chlapovi šla na seznamku...

Po lásce toužící Bára Basiková (58) urputně hledá nového muže i v internetových seznamkách. „Už rok jsem sama. Bez přítele a bez lásky,“ přiznala sklíčená zpěvačka.

Samota se dá prý vydržet jen chvilku a pro Báru je už k nevydržení. Doufala, že na seznamce na ni čeká štěstí, ale o její pozornost tu prý žadonili muži, za kterými by se neotočila žádná žena.

Dcery Anna a Marie (25) odrostly. Co bude, až jí odroste i syn?

Zoufalka hledá prince na seznamce

„Já vlastně nevím, co mě to napadlo. Zoufalá doba, zoufalý činy,“ přiznala Bára. Naivní naděje, že potká životní lásku, se ale rychle rozplynula. Přestože se tam přihlásila pod falešnou identitou a s fotkou, kde ji málokdo pozná, měla překvapivě velký úspěch.

Ale muži, kteří se s ní toužili poznat, prý byli starci v kostkovaných košilích a s lahváčem v ruce nebo šlo o bělovlasé maníky s pupkem a v nátělnících, kteří měli v každém slově hrubku. Báře tak nezbylo nic jiného než seznamku opustit. „Nebudu tlačit na pilu. Ono to nějak dopadne,“ rezignovala Basiková.

Pořídí si dítě jako záplatu na samotu?

Bára už patrně neví, jak by se zaměstnala. Její dcery, dvojčata Anna a Marie (25), mají své životy a mámu nepotřebují. Stejně tak syn Theodor (12), kterého drží ve svých spárech začínající puberta a o pozornost své maminky také nestojí. Raději tráví čas se svými vrstevníky.

Bára to ale vyřešila s grácií. Začala vypomáhat v dětském domově. Tato činnost v ní těsně před šedesátkou vyvolala mateřské pudy a ona údajně začala čím dál víc přemýšlet o tom, jestli by výchovu dalšího potomka zvládla. „Měla jsem tendenci si vzít na víkend nějaké dítě domů, ale pak jsem to zavrhla.

Bojím se té citové vazby, kterou bychom si spolu vytvořili,“ svěřila se. Sice je dnes trendy mít dítě klidně i v pozdějším věku, ale přece jenom u Báry už by to bylo asi přes míru. A tak z dětského domova raději přesídlila do domu seniorů, kde ji adopce staříka lákat nebude.

Starala se o dědoušky a babičky, četla jim knížky a pořádala soukromé koncerty. Je vidět, že má dobré srdce, které teď trpí totální vyprahlostí. Přejeme jí, aby bylo brzy líp.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden