Můj kousek štěstí

V zamilovaných písních láska mladé dvojice zní dál

Můj kousek štěstí

První vztah české popové princezny skončil tragédií, nikdy na něj ale nezapomněla a v paměti jej měla zřejmě i na samém konci.

Spojením dvou krásných hlasů vznikly zamilované Knoflíky lásky, jež se promítly i do života mladé dvojice. Její silné pouto po necelých dvou letech předčasně přetrhla tragická událost.

Talentovaný muzikant Petr Sepéši (†25) se narodil ve slovenském Brezně. Své dětství a dospívání ale prožíval na západě Čech, v Aši. Už v dětství se začínal zajímat o muziku, hrál na kytaru, skládal písničky a byl také ve školním sboru.

O jeho hudebním nadání nebylo pochyb, ke studiu na konzervatoři se však nedostal, a tak se vyučil mechanikem textilních strojů. V šestnácti letech založil první kapelu, dostala

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden