Můj kousek štěstí

Václav Kopta a Simona Vrbická: Aby byl vztah opravdu pevný, musí projít mnoha krizemi

Můj kousek štěstí

Působí stále zamilovaně, i když se i u nich doma sem tam přežene nějaká ta bouřka. Podle herců je to ale lepší než se společně nudit…

Společně překonali ztrátu dítěte i období, kdy se herci pracovně příliš nedařilo. Jak ale říkají, všechny krize vztah jen posílily a dnes si užívají každý den, který spolu mohou strávit doma i na jevišti.

Jen málokdy se stává, že studentská láska vydrží a přetaví se v dlouholeté manželství. A jestli je někdo zářným důkazem toho, že se to může podařit, pak jsou to určitě Václav Kopta (58) a Simona Vrbická (58).

Zatímco oblíbený herec dodnes neví, čím mohl svou budoucí ženu tak okouzlit, neboť tenkrát prý vypadal na jedenáct, kouřil dýmku a nosil oblečení po svém tatínkovi, jeho půvabná manželka moc dobře ví, proč jí tolik učaroval. Na rozdíl od ostatních

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden