Můj kousek štěstí

Václav Noid Bárta: Kterou vlastně miluje?

Údajně randí s kolegyní z divadla. Co má však znamenat tohle flirtování s bývalkou?

Uplynulo teprve pár dnů, co vyšlo najevo, že rocker Václav Noid Bárta (36) má mít novou přítelkyni. Jí by měla být jeho kolegyně z divadla, tanečnice Eliška Grabcová. Okatá brunetka, která jakoby z oka vypadla svým předešlým partnerkám.

"Noid jen září a neustále se usmívá. Je vidět, že mu zamilovanost do Elišky hodně prospívá," líčil jeho kamarád. Jenomže něco tady nehraje. Mnohé věci naznačují tomu, že Noid ve výběru té pravé nemá pořád úplně jasno.

Nelze se ubránit dojmu, že rocker má stále ve svém srdci svoji bývalku, modelku Elišku Bučkovou (28), a že k ní ještě stále něco cítí. Za vše mluví jeho reakce na sociálních sítích. Najednou jí začal komentovat všechny příspěvky, lichotí jí, jak jen může a okatě s ní laškuje.

To, že mu není lhostejná a dává jí šanci, aby vztah obnovili, by pochopil snad každý. Nejspíš teď, když je po rozchodu s modelkou Gabrielou Dvořákovou (31) na rozcestí, bilancuje, porovnává a jak se říká, stará láska nerezaví a možná až nyní vidí v jasných barvách, jak bezproblémový a pohodový byl vztah právě s ní.

Nehoní se za kariérou, neláká ji vysedávání po barech, zkrátka přizpůsobivá a hodná holka, ideální žena pro rodinný život. Jakoby Noid teď litoval, že nezůstali spolu. Má to však háček.

Nejspíš se rozmyslel trochu pozdě, protože Eliška je už nějaký ten pátek šťastně zadaná s dobrodruhem Jakubem Vágnerem (35) a zatím se nezdá, že by na tom chtěla něco měnit. Václavovy poznámky přechází jen mlčky a z povzdálí se usmívá.

Nejspíš vědom si toho, se Noid raději poohlíží ještě jinde a současně rozjíží románek s Grabcovou, protože na otálení není čas. Sám v těchto otázkách raději mlží. "Nebudu říkat ani ano, ani ne. Nechci to komentovat.

Gentleman o svých dámách nemluví," potvrzuje, že u něho ještě není stoprocentně jasno. Jak tohle ale může dopadnout? Bude to na Bučkovou vytrvale zkoušet, až mu kráska podlehne? Nechme se překvapit.

.

...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden