Můj kousek štěstí

Václav Noid Bárta: Ozbrojený a nebezpečný!

Vousatý rocker Václav Noid Bárta (35) seznámil veřejnost s vnitřním vybavením svého nového domu, a nutno podotknout, že se jednomu až tají dech a vlasy vstávají hrůzou.

Je pravda, že o interiér se stará převážně manželka Gábina (27). S jedinou mrazivou výjimkou. Černovlasý zpěvák si uprostřed domu instaloval trezor se zbraněmi. Rodina je pro něho posvátná, a tak prý udělá cokoli, aby ženu a dcerku ochránil.

V trezoru se nachází brokovnice, puška a dvě pistole. "Kdyby mi někdo vtrhnul do baráku, tak doběhnu pro zbraň a zastřelím ho," plánuje rocker. Pochopitelně vlastní zbrojní pas a jednou za čtrnáct dní navštěvuje střelnici, a tak se případný zloděj sotva může utěšovat nadějí, že by ho Noid netrefil.

Mírumilovnější plány má energický rocker v oblasti zahradničení. Zasadil hrušku a co nevidět zasadí i cibuli a česnek. Péče o zahradu svérázného hudebníka uklidňuje. V domě je pět místností a Noid si na jeho stavbu vzal hypotéku.

Bude-li mít dost práce, do osmi let vilku splatí. Nezbývá než doufat, že zde rodina bude bydlet v klidu a míru, bez permanentní střelby a hlučných detonací. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden