Moje šťastná hvězda

Václav Noid Bárta: Stojí za rozpadem vztahu drogy?

Udělala z něj feťáka a darebáka, který rozbil rodinu

To, co se zpočátku zdálo jako pohádková láska, končí jako horor. Vztah svalnatého zpěváka VÁCLAVA NOIDA BÁRTY (36) a křehké brunetky GABRIELY DVOŘÁKOVÉ (28) prochází drsnou krizí.

Šance, že by se tihle dva dali ještě někdy dohromady, je zřejmě mizivá. Po tom všem, co si navzájem řekli a co na sebe napráskali novinářům, už asi není cesty zpět. A přesto, že Noid vypadá jako drsný chlapík, kterého jen tak něco nepoloží, milovanou manželku Gabrielu si hýčkal jako princeznu. Kdykoli se spolu vydali někam do společnosti, nespustil z ní oči. Moc dobře věděl, že na takhle krásnou ženu se muži lepí jako vosy na bonbon. Bylo vážně jen otázkou času, kdy se zpěvák stane paroháčem a bude muset sledovat, jak je jeho manželka šťastná v náručí někoho jiného? Zlý jazykové tvrdí, že ano. Bývalá modelka je podle nich značně přelétavou bytostí a není vyloučené, že ji rodinný život po boku manžela přestal bavit. Navíc o Dvořákové se vždycky říkalo, že jí není cizí láska k penězům… A co si budeme povídat, těch má plastický chirurg PATRIK PAULIS (46), po jehož boku se v poslední době modelka objevuje, zřejmě mnohem víc než zpěvák Bárta. Jak už to tak bývá, bývalí partneři se jen málokdy shodnou na tom, na čí straně je vina, kdo může za rozpad vztahu a rodiny. Zatímco Bárta si vylévá novinářům srdce a uznává, že z něj manželka udělala paroháče a hlupáka před celým národem, nevěrná Dvořáková vykřikuje do světa, že její muž je alkoholik a feťák, který ji vyhodil z domu. „Každý nevěrník hledá důvody, proč rozbil rodinu. Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu,“ komentoval drsné obvinění své ženy zpěvák a pochopitelně si také přisadil. O drogách a nějakém nadměrném pití ale nemůže být prý ani řeč. Ostatně slova Noida potvrdila i jedna z jeho bývalých partnerek.

Eliška Bučková se svého bývalého partnera přede všemi zastala.

Nic z toho prý není pravda

Když se o rozpadu vztahu svého bývalého partnera dozvěděla modelka ELIŠKA BUČKOVÁ (27), zmínky o drogách a alkoholu ji rozčílily doběla. „Je to úplný nesmysl!“ zastala se Noida s tím, že u něho nikdy drogy neviděla, a když už pil alkohol, tak prý popíjeli spolu. Za dva roky, co spolu žili, neměl podle Bučkové žádný problém s pitím, který by bylo potřeba řešit. Navíc nyní se prý přes dva měsíce alkoholu ani nedotkl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden