Můj čas na kafíčko

Václava Noida Bártu a Gabrielu Dvořákovou spojilo to, že se dali dohromady jejich bývalí partneři!

Můj čas na kafíčko

Vrátili se z ultrazvukového vyšetření a Noid tajně dojel pro zásnubní prsteny!

Zpěvák Václav Bárta (39), zvaný Noid a modelka Gabriela Dvořáková (30) jsou stále ve stavu manželském, ale už letos může být všechno úplně jinak!

Než se začal objevovat po boku královny popu Lucie Bílé (54), znala Václava Bártu, zvaného Noid, jen skupina jeho fanoušků, případně návštěvníci muzikálů.

Vztah s několikanásobnou Českou slavicí z něho udělal celebritu. Poté, co se v dubnu 2006 na českém konzulátu v Miláně s Lucií oženil, ocitl se ve světlech reflektorů i na titulních stránkách bulvárních novin.

Také Gabriela Dvořáková se do povědomí široké veřejnosti dostala až díky jednomu vztahu, a sice s moderátorem Leošem Marešem (44), když se stala jednou z jeho

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden