Můj čas na kafíčko

Vaculík končí, už má natáčení dost!

Kdysi plakáty s jeho sympatickým obličejem zdobily nejeden dívčí pokojík a i teď na něm ještě pohled žen se zalíbením spočine.

Mladistvou vitalitu ale ze sebe Lukáš Vaculík (59) už leckdy tlačí z posledních sil. Při prvním pohledu sice protančil seriálem Ochránce v elegantním obleku školského ombudsmana, ale zdání klame.

Herec skončil úplně psychicky vyčerpaný, dokonce až tak, že prohlásil, že si nejméně dva roky vůbec před kameru nestoupne. „Točil jsem sto dní a řekl jsem si, že toho bylo dost,“ řekl a přiznal problém, na který prý narazil vůbec poprvé: dělalo mu velké potíže natlačit si do paměti „klády“ textu.

Podobně ho vyčerpal před dvěma lety velmi úspěšný primácký seriál Temný kraj, kde hrál vyšetřovatele sériových vražd, ale to ještě ustál. Na druhou stranu to ale neznamená, že by chtěl úplně seknout s herectvím, jen ho pro příště uvidíme pouze na divadelních prknech.

Televizní diváci se musejí smířit s tím, že o českého Paula Newmanna na pár let přijdou. Doufejme tedy, že si to herec ještě rozmyslí a nějaká produkce ho přemluví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden