Moje šťastná hvězda
Vadí mu nálepka seriálového herce?
Vadí mu nálepka seriálového herce?

Ani slušné peníze nejsou pro řadu herců důvodem, proč se uvázat do seriálové role. I ŠTĚPÁN BENONI (37) zprvu váhal. Nakonec ale do rozjetého vlaku naskočil. Lituje své volby?

V poslední době znají diváci Štěpána Benoniho (37) hlavně jako záchranáře Marka z Ordinace v růžové zahradě 2, kde působí už řadu let.

Právě v těchto dnech se ale objeví i v novém seriálu ZOO, a to dokonce v jedné z hlavních rolí. Odhodí tak záchranářský mundúr a sanitku vymění za barový pult. Za působení v komerčních seriálech se ale dle svých slov ani trochu nestydí.

Nečekaně změnil názor

Dokonce nechybělo málo a Benoni si mohl na své kariérní konto připsat také veleúspěšný seriál Slunečná, který jako jediný dokázal po neuvěřitelných patnácti letech sesadit Ordinaci z pomyslného trůnu sledovanosti. Postava Janka Linharta mu totiž měla být psaná přímo na tělo, jenže Benoni na poslední chvíli obrátil a rozhodl se roli odmítnout.

Nejspíš vůbec nečekal, jaký úspěch bude Slunečná mít, a obával se odejít z Ordinace, kde má už od roku 2017 své teplé místečko. Kromě úspěchu se tak Štěpán nevědomky připravil i o snový honorář, který údajně dělá více než 100 000 měsíčně.

Ty nakonec skončily v kapse o jedenáct let mladšího Marka Lambory (26), kterého si diváci takřka přes noc okamžitě zamilovali.  Možná i tento fakt nakonec sehrál svou roli, když se Benoni rozhodoval, zda roli v primácké ZOO přijmout nebo ne. Ještě na škole si Štěpán zahrál i v Ulici. Netají se ale tím, že tehdy dost řešil, jestli se uvést jako seriálový herec.

Nejde jen o peníze

Dnes už s něčím podobným problém očividně nemá. Právě naopak. Velice si pochvaluje nejen práci pod velkým tlakem, ale i učení se množství textů. V jednu dobu točil dokonce tři seriály najednou a do toho zkoušel v divadle. Osobní život šel tehdy úplně stranou.

Benoni si ale nestěžuje. Toho, že má hodně práce i nových nabídek, si moc váží. Chápe ale i kolegy, kteří seriály odmítají. Jeho manželka Vladimíra (37) má ale pro jeho zběsilé pracovní tempo naštěstí pochopení. Sama je totiž herečkou, avšak o nabídkách, jaké má její manžel, si může nejspíš nechat jenom zdát.

Předchozí článek
Další článek
Související články
Vztah mezi Vondráčkovou a exmanželem je pořád na bodu mrazu?
premium
Už to vypadalo, že je všechno na dobré cestě. Mezi Lucií Vondráčkovou (44) a Tomášem Plekancem (41) je ale prý stále dusno. Narozeniny mladšího syna oslavili Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Plekanec (41) ve velkém stylu. Bývalý hokejista byl dokonce tak dojatý, že udělal výjimku a „odložil“ si na svůj profil na sociálních sítích fotku všech svých […]
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz