Vajíčková pomazánka s majonézou

Suroviny na 4 porce:

● ½ cibule

● 1 menší sklenice majonézy

● 1 lžíce plnotučné hořčice

● 1 kyselá okurka

● 6 vajec natvrdo

Postup:

Uvaříme šest vajec natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky nožem nebo pomocí kráječe. K vajíčkům přidáme majonézu, lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a půlku cibule nakrájenou na kostičky.

Není nutné dochucovat, můžeme přidat špetku pepře a soli. Vajíčková pomazánka s majonézou nejlépe chutná s opečeným toustem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden