Můj kousek štěstí

Sexy Eva Decastelo válčí s ostrou sokyní

Eva se, dle všeho, s manželem už rozvádí, dokáže se ale ke stejnému kroku odhodlat i její partner?

Zlé časy nastávají Evě Decastelo (44). Zdroj obeznámený se situací uvedl, že spisovatelka Radka Třeštíková (41) trpce lituje rozchodu s manželem Tomášem Třeštíkem (44) a chce jej zoufale zpátky.

„Udělá pro to všechno,“ zapřísahá se zdroj. Ti nejbystřejší si již všimli, že se kontroverzní tmavovláska snaží, jak může.

Provokuje, strhává na sebe pozornost, nešetří erotickými narážkami, fotografuje se nahá či spoře oděná. Spisovatelka prý eventuální rozvod odmítá, a zatímco si manžel našel novou lásku, moderátorku Evu Decastelo, Radka zůstává sama a pravděpodobně tvrdošíjně čeká, až se otec jejích dvou dětí vrátí tam, kam patří – domů.

Fotograf tvrdí, že po Evině boku konečně našel klid.

„Já jsem před dvaceti lety stihla úplně, ale úplně všechno, co si umíte, nebo spíš asi ne­umíte představit, a teď to jedu všechno vesele podruhé,“ hrdě hlásá Třeštíková a prohlášení se týká, jak jinak, než sexu. Jako by v manželovi chtěla vzbudit stejnou žárlivost, jakou teď nepochybně sama prožívá.

Eva takové chování své sokyně v lásce údajně snáší těžce. Konečně se poté, co jí choť René (49) pláchl za jinou, dala do pořádku a upnula na novou lásku, a měla by o ni přijít?

To je hrozná představa. Sice se po Třeštíkově boku snaží zářit, ale hlavu má plnou starostí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden